Selasa, April 10, 2018
Topik Kiriman ditandai dengan "Konsultasi"

Topik: Konsultasi

Rekomendasi

Jayabaya

Serat Jayabaya

SERAT JAYABAYA Agama akeh sing nantang. Agama ditantang. Akeh anak haram. Akeh anak wani nglawan ibu. Akeh bandha musna ora karuan lungane. Akeh pangkat lan drajat pada minggat ora...

Salam Cinta